FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
ES
Lloguer d’aparells Fisiomèdic Grup.jpg

Lloguer d’aparells

Fisiomèdic Grup posa a l'abast dels seus clients el lloguer d'aparell per a la seva bona recuperació des de casa, o a on li sigui més còmode. Disposem de 5 aparells de magnetoteràpia portàtil i de 2 aparells de movilització passiva ( kinetec-artromod).

Kinetec

Serveix sobretot per evitar que es produeixin danys deguts a la immobilització, per recuperar ràpidament una mobilitat sense dolor de les articulacions i per afavorir un ràpid procés curatiu amb bons resultats funcionals.

Altres objectius de la teràpia són:
· Millora del metabolisme de les articulacions
· Prevenció d'anquilosi articular
· Una reabsorció més ràpida de vessaments
· Una millor circulació de la sang i del sistema limfàtic
· Prevenció de trombosis i embòlies

Disposem de dos unitats a la seva disposició.

Magnetoteràpia portàtil

A Fisiomèdic Girona, tens la possibilitat d’emportar-te a casa un aparell de magnetoteràpia que permet poder obtenir uns molt bons beneficis d’aquesta teràpia a casa. És l'aplicació de camps magnètics continus per tal d'estimular la regeneració tissular (fibromiàlgia, Südeck...) i sobretot a nivell ossi (activar el procés de consolidació òssia, edemes ossis, osteoporosis...).

Dispossem de cinc unitats a la seva disposició.

Per CreatiusGirona