FISIOMÈDIG GIRONA GROUP 2013, S.L.P. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra
Acceptar
ES
Fisiomèdic Grup.jpg Fisiomèdic Grup (0).jpg Fisiomèdic Grup (1).jpg Fisiomèdic Grup (2).jpg

Fisiomèdic Grup

Fisiomèdic Grup està format per tres centres professionals de fisioteràpia, dos situats a Girona (Lluís Pericot i Clínica Onyar) i un a Figueres (Clínica Bofill).

Oferim tractaments eficaços dins l’àmbit de la fisioteràpia, l’osteopatia i apostem fermament per l'apliació de noves tecnologies i la formació continuada. Som pioners i especialistes en l’aplicació de la teràpia per ones de xoc amb més de 10 anys en el sector. També oferim el servei de lloguer d’aparells (magnetoteràpia i Kinetec).

A més els tres centres estan acreditats per poder realitza el tractament integral dels accidents de trànsit.

L’empresa va ser fundada per Eduard Ventura i Frederic Pijoan l'any 2003, en l'actualitat hi treballen diràriament 30 professionals, tots ells col·legiats i especialitzats en diferents teràpies per tal d’oferir un ampli ventall de serveis i donar resposta a les necessitats dels pacients.

Tenim més de 15 anys d’experiència i l’aval de més de 40.000 pacients i som centre de referència a les comarques gironines.

REGALA SALUT

Fisiomèdic Grup disposa de vals regal per obsequiar amb un tractament (a escollir dins l’apartat de serveis) per a qui tu desitgis.
Més informació als nostres centres.

Per CreatiusGirona